WOP on Tour 13 september 2022

Beste buurtgenoot,

Op dinsdag 13 september tussen 17.00 en 19.30 uur staan wij bij de flat Wingerd 68-78.

Dit is vlak bij de plek waar Havensteder ongeveer 8 nieuwe huurwoningen wil bouwen.

“Wij” zijn Hanke Boom en Alfred Heijkoop wijkbewoners en leden van het WOP (wijkoverleg platform).

 

Wij vinden het belangrijk dat u goed over de nieuwbouwplannen wordt geïnformeerd.  U moet weten wat dit voor u betekent.  Wat betekent dit bijvoorbeeld voor het parkeren, uw uitzicht, het groen en de bomen en de afvalcontainers.

 

Eventuele andere vragen zijn uiteraard ook welkom. Zoals vragen over de woning renovaties of vuil en rommel op straat of bij de afval containers. Maar denk ook aan ruimte voor het uitlaten van de hond of aandacht voor elkaar. Wij luisteren graag naar zaken die jullie in de buurt belangrijk vinden.

 

Wij staan er niet alleen. Namens de gemeente zijn Josephine Bergmans en Marjan Klein aanwezig. Zij zijn betrokken bij de nieuwbouwplannen van Havensteder. Verder is  ook Peter Paul Lippinkhof namens Havensteder aanwezig.

 

Tot ziens op 30 maart. Wij staan bij de WOP vlaggen met en statafeltjes, met een drankje voor u klaar. Ook kunt u uw vraag op papier zetten en mailen naar: schenkel@capelsewijken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *